Final Fantasy XIV Online - Eorzea trailer

Izvor: Playsomnia.com, 28.Avg.2010, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Final Fantasy XIV Online - Eorzea trailer

Square Enix je objavio još jedan trailer za igru koja uskoro izlazi, Final Fantasy XIV Online. Prelepa pesma koja prati scene iz igre, koju peva Susan Calloway, zvanična je muzička tema igre. Otvoreno beta testiranje PC verzije počinje 31. avgusta, a oni sa kolektorskim izdanjem igre moći će online da igraju već 22. septembra. Zvanično, za sve ostale igrače, igra će biti dostupna tek nakon nedelju dana od tog datuma. Nažalost, PS3 verzija igre imala je probleme s memorijom pa će izaći tek sledeće godine, najverovatnije u martu. Pogledajte Eorzea trailer u nastavku.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bioshock 2 - Minerva's Den trailer i datum izlaska

Izvor: SvetIgara.net, 29.Avg.2010, 16:50


 Poslednji DLC za Bioshock 2 pod nazivom Minerva's Den dolazi na PSN i Xbox Live 31. avgusta i koštaće 10$, odnosno 800 MS poena. Za PC će DLC izaći nešto kasnije i još se ne zna datum. Ovaj DLC dodaće nova područja za istraživanje, a nije neophodno da pre igranja završite priču...

Nastavak na SvetIgara.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.