Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fallout 4 "uništava" živote igrača?!

Igrali smo je, ali nama nije uništila život, zato je zanimljivo pogledati o čemu se, zapravo, ovde radi!

Fallout 4 je izašao sredinom novembra i već je prodat u preko 2.5 miliona primeraka, oborio je Steam-ov rekord sa najviše igrača koji su igrali neku igru u isto vreme, uspeo je da smanji i posetu Porhub sajtu, a onda je počeo i da “uništava živote”.

Sajt Ranker.com je izbacio video klip na svom YouTube kanalu na kom ljudi pričaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o tome kako im je Fallout 4 uništio vezu, a zatim i život. Ovo nije prvi duhoviti video o novom Falloutu, jer je Konan O Brajan nakon izlaska igre u okviru segmenta Clueless Gamer pokušao da igra Bethesdin hit, piše ScreenFun.

Pogledajte o čemu se tu sve radi i ne zaboravite na podvig naše koleginice, koja je uspela da se zaljubi u lika iz igle, ali joj to NIKAKO nije uništilo život ;) Samo hrabro, ljudi!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu.



Izvor: Ranker.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.