FIFA 17 je još bolja! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Okt.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA 17 je još bolja! (FOTO, VIDEO)

Ako „pikate“ FIFA 17 igru na svojim mobilnim uređajima, imamo sjajne vesti za vas!

Nekoliko nedelja nakon što je „izbacio“ FIFA 17 Mobile igru za iOS, Android i Windows 10 Mobile, EA Sports je već izbacio „zakrpu“, koja će popraviti mnoge stvari i poboljšati je.

EA prvo naglašava poboljšanja gameplay-a, što podrazumeva bolje pasove i dodavanje lopte, veću brzinu izvođenja igre, bolje lob šuteve i mnogo bolju kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lopte na terenu.

Najbolji sajtovi za gledanje sportskih prenosa

PRESUDILI SMO koje je bolji: FIFA 17 ili PES 2017...

Bolja taktika i poboljšano izvođenje svih vrsta slobodnih udaraca deo su unapređenja baziranih oko novog Attack Moda, koji donosi dnevne izazove i omogućava vam da, ako ste među najboljima na tabeli, do napretka u igri stižete brže, ali i da dobijete bonuse, koje biste, inače morali da platite. EA je sredio i doradio težinu napredovanja u modovima „Attack“, „Seasons“ i igrama umeća.

S grafičke strane, FIFA 17 Mobile je dobro „ispolirana“, ima nove elemente grafike na mapama i tokom utakmica, ali je verovatno mnogo važnije što je EA Sports sredio prikaz kamere i popravio probleme koje smo imali s njom.

Novu igru možete da igrate već sada, jer su ažuriranja dostupna! PREUZMITE IGRU sa linkova: App Store, Google Play, Windows Store.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Pogledajte FIFA 17 Mobile video #1 i #2:



Izvor: EA SPORTS FIFA.



Izvor: EA SPORTS FIFA.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.