Epizodni Hitman se nastavlja u Marakešu

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epizodni Hitman se nastavlja u Marakešu

Novi detalji u vezi sa sledećim nastavkom.

Posle glamurozne Francuske i sunčane Italije, Agent 47 će se uputiti u Afriku. Tačnije u Marakeš u Maroku gde će biti na tragu korumpiranog bankara i generala vojske.

Treći deo epizodičnog Hitmana nastavlja dosadašnju tradiciju prostranih nelinearnih nivoa sa velikim brojem sporednih zadataka i načina da stignete do svojih meta. Na ulicama virtuelnog Marakeša vladaju neredi sa policijom i vojskom koja pokušava da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadrži red, dok je i ostatak grada vrlo ”živahan”. Ukoliko kupujete pojedinačne epizode i ova će dolaziti po ceni od 8 evra dok za 50 evra možete da nabavite celu sezonu od 7 epizoda.

Hitman Episode 3: Marrakesh izlazi 31. maja. Recenziju druge epizode pročitajte na linku.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.