Izvor: Gs.rs, 05.Sep.2010, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enslaved preview video

04.09.2010 - Najnovija igra studija Ninja Theory će se pojaviti u prodaji za malo manje od mesec dana a danas se na internetu pojavio snimak koji odlično najavljuje kako će igra izgledati. Pored gomile platforminga, rešavanja zagonetki i bitaka sa robotima u napuštenim predelima apokaliptične budućnosti, možemo očekivati i odličnu priču. Scenario ima potencijala, a Ninja Theory studio je već odavno poznat po odličnim tehničkim dostignućima u oblastima animacije karaktera i njovih facijalnih izraca i lipsync-a (kao i u Heavenly Swordu, poznati Australijski glumac Andy Serkis će glumeti jednog od likova). Enslaved: Odyssey to the West će se pojaviti u prodaji 8. Oktobra na nextgen konzolama a u nastavku članka pogledajte kako će igra izledati.

Nastavak na Gs.rs...






Povezane vesti

Enslaved preview video

Izvor: IT-recenzije.com, 05.Sep.2010

Najnovija igra studija Ninja Theory će se pojaviti u prodaji za malo manje od mesec dana a danas se na internetu pojavio snimak koji odlično najavljuje kako će igra izgledati. Pored gomile platforminga, rešavanja zagonetki i bitaka sa robotima u napuštenim predelima apokaliptične budućnosti, možemo...

Nastavak na IT-recenzije.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gs.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gs.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.