Izvor: Gs.rs, 14.Jun.2010, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E3: Microsoft najavio svoj Motion kontroler! Kinect.

14.06.2010 - Microsoft je rano jutros po našem vremenu održao prezentaciju svog novog motion kontrolera, nekada zvanog kao Natal a od danas poznat kao KINECT. Ovaj uređaj sa 3 kamere omogućava detekciju pokreta korisnika konzole, tako da će se sve igre updavljati bez ikakvog kontrolera. Mnogima se ovakav način igranja ne sviđa, ali Microsoft je sudeći po ovom eventu fokusirao ovaj proizvod na korisnike koji su navikli na jednostavne Wii igre. Prikazane igre su jednostavne, namenjene porodicma i mlađim korisnicima. Cena i datum izlaska nisu objavljeni, a u nastavku članka možete videti spisak za sada objavljenih Kinect igara.

Nastavak na Gs.rs...






Povezane vesti

Očekuje se dobra prodaja Natala

Izvor: ITsvet.com, 14.Jun.2010

Microsoft se nada da će prodati najmanje pet miliona Project Natal kontrolera ove godine, navode izvori upoznati sa prilikama u ovoj kompaniji. Za sada nije obelodanjen tačan datum zvanične dostupnosti novog Microsoft-ovog kontrolera, ali postoje indicije da će odmah po pojavljivanju ovog kontrolera...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gs.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gs.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.