Domaći tenkići: Utisci o Tank Spank igri (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Okt.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći tenkići: Utisci o Tank Spank igri (VIDEO)

Mad Head Games imaju novu igru, potpuno drugačiju od svega dosad!

Domaći studio Mad Head Games ne treba posebno predstavljati. Kao jedan od naših najuspešnijih razvojnih studija, Mad Head su poznati širom sveta po svojim avanturističkim igrama. Nedavno su dobili zeleno svetlo na Steam Greenlight za svoju potpuno drugačiju igru, Tank Spank.

Tenkići najviše liče stari dobri Battle City sa Nintendo i SEGA >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << konzola, pa je tako pogled na akciju u Tank Spank ”od gore” odnosno iz ptičje perspektive. Akcija je veoma brza i podržano je igranje do četiri igrača na istom računaru.Isprobali smo demo verziju igre i odigrali ceo „co-op mod“, kao i nekoliko „deathmatch“ rundi, a naše utiske o igri pogledajte u nastavku.

Tank Spank je PC ekskluziva, a ukoliko i sami želite da isprobate demo možete ga preuzeti sa Tank Spank sajta. Posetite Play! Zine Twitch kanal 2. novembra tačno u podne kad ćemo biti i strimovana Tank Spank igra.



Izvor: Play! Zine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.