Defiance trailer

Izvor: Playsomnia.com, 12.Mar.2013, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defiance trailer

Defiance je futuristički online FPS sa hiljadama igrača koji se takmiče da bi se dokopali vanzemaljske tehnologije. Krenite u lov sami ili sa drugima da bi unapredili svoje veštine i napredovali, čime otključavate moćna oružja. Očekujte dinamične misije sa masovnim co-op borbama i ogromni svet za eksploraciju. Na kanalu SyFy će 15. aprila krenuti serija istog naziva, a serija i igra će međusobno uticati jedna na druge i događaji će se preslikavati kao u jednom kontinuiranom univerzumu. U nastavku pogledajte trailer ove igre koja izlazi 2. aprila 2013. godine za PC, PS3 i Xbox 360.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sniper: Ghost Warrior 2 trailer

Izvor: Playsomnia.com, 12.Mar.2013

Sniper: Ghost Warrior 2 razvojnog tima City Interactive izlazi u Severnoj Americi 12. marta za PC, PS3 i Xbox 360, dok će se evropska verzija pojaviti tri dana kasnije. Ovaj FPS nameće stealth igranje, snajperisanje sa velikih razdaljina i brze i tihe eliminacije protivnika iz blizine, a mnogo toga...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.