Counter-Strike ljubitelji, obratite pažnju!

Izvor: Mondo, 19.Feb.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Counter-Strike ljubitelji, obratite pažnju!

Pogledajte šta sve dobijate kupovinom ove povoljne propusnice.

S vremena na vreme, obično dva do tri puta godišnje, Counter-Strike Global Offensive dobija plaćena ažuriranja. Takozvane Operacije su višemesečni event u igri koji vam daje pristup novim mapama na zvaničnim serverima, brojne misije i veliki broj nagrada u vidu skinova za oružja. Nova operacija nosi ime Wildfire i dolazi sa velikim brojem zadataka koje ćete pratiti preko svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dnevnika i novog novčića koji će vam krasiti profil.

Šta dobijate kupovinom propusnice od 6 dolara:

-7 novih mapa za Casual, Competetive i Deathmatch koje su pravili fanovi igre: Cruise, Coast, Empire, Mikla, Royal, Santorini, Tulip

-2 kampanje sa preko 50 misija

-Blitz misije koje svi igrači istovremeno pokušavaju da urade i daje bonus exp i nagrade

-Trodelni strip koji ćete otključavati igranjem

-Wildfire Case, kutija sa jednim od novih skinova za oružja, će padati isključivo igračima koji imaju ovu propusnicu

Operation Wildfire traje do 17. juna, ali se može desiti da bude produžena za nekoliko dana.

Takođe, jedna od legendarnih CS mapa, Nuke, dobila je novo izdanje koje je dodato kroz poslednji patch za igru. Nuke je uvek bila popularna mapa, igrala se na turnirima, ali je nosila i neke kontroverze (čuveno pucanje kroz pod sa bombsite A na B). Mapa je već imala vizuelne promene kada je došla u CS:GO, a sada je Valve otkrio njen redizajn koji ne samo što donosi bolje teksture i veću preglednost, nego pruža i nove taktičke opcije Teroristima.

Šta je sve promenjeno možete videti na mini sajtu koji je napravljen samo za Nuke. Tu ujedno možete pogledati ”pre i posle” slike ključnih lokacija na mapi, a i pročitati kako su iz studija donosili odluke o redizajnu ove de_ mape.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.