Cigareta zapalila igrače širom sveta!

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cigareta "zapalila" igrače širom sveta!

Ko sme omiljenom liku iz igre da "ugasi" cigaretu tek tako?!

Foto: PLAY! magazin, www.play.co.rs. Tychus Findlay.

Ako igrate Heroes of the Storm, popularnu MOBA igru, starog znalca kompanije Blizzard, možda ste primetili da Tychus Findlay - jedan od najpoznatijih likova iz StarCraft univerzuma više nema cigaretu u ustima, koja je bila njegov zaštitni znak.

 Bez obzira na to da li jeste ili niste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << primetili su drugi igrači, a Blizzard je trenutno pod salvom napada zbog, kako igrači misle, preteranog moralisanja. "Znamo da je pušenje loše ali da li je to njihov [Blizzardov] posao da nas uči?", samo je jedan od besnih komentara koji se ovih dana mogu videti na popularnom sajtu Reddit. Situacija je postala malo jasnija kad se u diskusiju umešao jedan od Blizzardovih developera koji je dao korektno objašnjenje.

Naime, Heroes of the Storm ima oznaku Teen, a u nekim zemljama to ne bi bilo moguće ako bi Tychus Findlay ostao sa cigaretom u ustima. Iz tog razloga Blizzard je imao dve opcije - da napravi dva modela sa i bez cigarete ili da je ukloni u potpunosti. Odlučili su se za drugu opciju s obzirom na to da bi pravljenje dva modela bilo isuviše mnogo posla oko jednog lika.

Više detalja o ovim i drugim igrama potražite na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs, i pratite nas na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zašto je Tychus Findlay ostao bez cigare u "Heroes of the Storm"

Izvor: B92, 26.Maj.2015, 14:32

Ako igrate Heroes of the Storm popularnu MOBA igru starog znalca, kompanije Blizzard, možda ste primetili da Tychus Findlay – jedan od najpoznatijih likova iz StarCraft univerzuma više nema cigaru u ustima koja je bila njegov zaštitni znak...Bez obzira na to da li jeste ili niste, primetili su drugi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.