Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Candy Crush Saga nova igra stiže 11. oktobra

Obožavaoci igre biće oduševljeni, jer je kompanija King spremila broje novitete i iznenađenja…

Android, ali i iOS obožavaoci Candy Crush serijala dobijaju novu poslasticu (bukvalno) - novu igru, koja će u AppStore i Play Store stići već 11. oktobra! Na novu igru čekali smo nešto duže, ali proizvođač tvrdi da će se čekanje i te kako isplatiti!

Serijal Candy Crush bio je prvi serijal mobilnih igara, koji je probio godišnju zaradu od jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << milijarde dolara! King, proizvođač igre tokom 2015. je objavio da je nekoliko Candy Crush igara zaradilo za jednu godinu čak 1.33 milijarde dolara!

MONDO MobIT

Nova igra zvaće se Candy Crush Friends Saga i za razliku od svih dosadašnjih igara omogućiće bolje povezivanje igrača jednih s drugima, kao i jaču vezu sa likovima u igri, koje igrači budu vodili. Igrače čekaju novi izazovi u multiplatformskom (igra, TV emisija, interaktivni sajt i još dosta toga) odeljku nazvanom Candy Kingdom.

Proizvođač igre je za PhoneArena sajt izjavio da su dodali nov sloj jedinstvenih opcija i strateški pristup gejmpleju, odnosno napretku kroz igru. Prema istom izvoru, od svih Candy Crush igara, fanovi će ovu najviše voleti.

Za sada pogledajte video i očekujte 11. oktobar, kad ćete besplatno moći da preuzmete novu avanturu (plaćanja u igri će svakako biti dostupna, sigurni smo).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Candy Crush Official

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.