Call of Duty: Najveće promene za 14 godina (VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Jun.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Call of Duty: Najveće promene za 14 godina (VIDEO)

Najnoviji nastavak iz Call of Duty serijala postavlja temelje novoj igri, koja će biti drugačija po mnogo čemu.

Kao sumu nedavno održanog E3 sajma, najpopularnijeg događaja u svetu gejminga ne treba da zaboravimo i jednu od verovatno najpopularnijih franšiza današnjice, Call of Duty.

Activision je najavio da novi nastavak za PS4, PC i Xbox One izlazi 12. oktobra pod nazivom Call of Duty: Black Ops 4. Za 14 godina postojanja franšize, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Black Ops 4 će biti prvi naslov, koji neće sadržati singleplayer kampanju, već će se koncentrisati isključivo na multiplayer, zombie mod i battle royale, poznatiji kao Blackout, a izdavač je izjavio i da će ovaj naslov sadržati još mnogo dodatnih novina, ali da će se i značajno razlikovati od svojih prethodnika.

Multiplayer segment igre, na čemu je fokus same igre, prikazan je u novom eksplozivnom videu i opisan je kao “najambiciozniji“ od svih u serijalu. O tome možete da diskutujete s nama u komentarima, nakon što pogledate video i sami:



Izvor: Call of Duty

PC verzije igre će biti dostupna na Battle.net platformi, koja je dobro poznata igraćima Blizzard-ovih igara kao što su World of Warcraft, Hearthsrone i mnoge druge.

Novi battle royale mod, pod nazivom Blackout će krasiti najveća mapa u čitavom serijalu.

Detalji, koji su otkriveni su da će se Zombie mod imati tri dela (mape). U videu se vidi i to da će igračima biti na raspolaganju četiri nova lika: Šarlot, Bruno, Dijego i Šo, koji su jedinstveni u pogledu gameplay-a i opreme koju poseduju. Nakon izlaska igre, planirana je i druga mapa, čija radnja se odvija na Titaniku pod nazivom Voyage of Despair.  Treća mapa, o kojoj se manje zna, zove se Blood of the Dead.

Ali što se mapa tiče, definitivno je najviše pažnje skrenula najveća u serijalu i to u novom battle royale modu Blackout. Igrači će moći da upravljaju vozilima kao što su kamioni, džipovi, helikopteri i mnogim drugim.

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Video za Blackout pogledajte odmah sad:



Izvor: Call of Duty

Pogledajte i Call of Duty: Black Ops 4 Zombies - IX:



Izvor: Call of Duty



Izvor: Call of Duty

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.