Call of Duty BO3: Uzmite samo multiplayer mod!

Izvor: Mondo, 17.Feb.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Call of Duty BO3: Uzmite samo multiplayer mod!

Koliko puta ste pomislili da bi bila sjajna stvar da Activision izda samo multiplayer komponentu novog Call of Dutyja, bez kačenja ionako kratke singleplayer kampanje?

Još bolje ako bi to naplatio mnogo manje od 60 evra? Activision je upravo uradio to, doduše ne potpuno onako kako biste očekivali.

Takozvani Black ops 3 Multiplayer Starter Pack je PC ekskluzivno izdanje igre koje se do kraja februara prodaje po ceni od 15 evra i sadrži samo ranked multiplayer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << komponentu igre. Nažalost, dolazi sa poprilično ograničenja. Pre svega, sadrži samo ranked multiplayer na public serverima bez zombi modova. Maksimalan nivo je 55, posle kog ne možete da se resetujete niti uzimate Prestige nivoe.

Sa Starter pack imaćete pristup paintshopu, editoru emblema, areni, Theater modu i Black market delu igre. Najnormalnije ćete moći da igrate sa igračima koji imaju full igru i čak je moguće uzeti Season pass. Jedna sitnica koja nam se baš ne sviđa jeste to što se pored imena igrača koji su kupili Starter Pack pojavljuje ikonica, kao da su autori igre hteli da skrenu pažnju svima na serveru na ”sveže meso” i izdvajaju igrača koji ima jeftiniju ulaznicu.

Multiplayer Starter Pack je dostupan samo putem Steama do kraja februara posle čega će biti povučen iz prodaje. Ukoliko u bilo kom trenutku želite da kupite ostatak igre, cena koju ste platili za ovo osnovno izdanje će vam se odbiti od ukupne cene igre. Activision je napravio i FAQ stranu gde možete detaljnije pročitati o ovome.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Call of Duty: Black Ops 3 dobio Starter pack

Izvor: B92, 17.Feb.2016

Koliko puta ste pomislili da bi bila sjajna stvar da Activision izda samo multiplayer komponentu novog Call of Duty, bez kačenja ionako kratke singleplayer kampanje? Još bolje ako bi to naplatio mnogo manje od 60 evra? Activision je upravo uradio to, doduše ne baš onako kako biste očekivali...Takozvani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.