Besplatno preuzmite F1 2015 igru (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Mar.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno preuzmite F1 2015 igru (VIDEO)

Po ko zna koji put, dobri stari Humble Bundle nas časti besplatnom igrom.

Ovoga puta će se ponajviše obradovati ljubitelji trka, jer je besplatna igra Formula 1 2015.

Akcija će trajati 48 sati, odnosno do ove subote u 19 časova, a kao i uvek, potrebno je samo da imate nalog na Humble Bundle, zatim odete na stranicu igre prateći ovaj link, gde “kupite” igru besplatno. Nakon toga ćete dobiti mejl koji će vas uputiti ka Steam kodu za aktivaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na vašem nalogu, i to je to, igra je zauvek vaša u Steam kolekciji.

F1 2015 baš i nije najbolje prošao kod kritike i medija , ali hej, besplatan je, poklonu se u zube ne gleda! Recenziju igre možete pročitati na ovom linku.



Izvor: PlayStation Europe

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

F1 2015 besplatan na Humble Bundle

Izvor: B92, 23.Mar.2018, 18:48

Po ko zna koji put, dobri stari Humble Bundle nas časti besplatnom igrom...Ovoga puta će se najviše obradovati ljubitelji trka, jer je besplatna igra Formula jedan iz 2015. godine...Akcija će trajati 48 sati, odnosno do ove subote u 19h, a kao i uvek, potrebno je samo da imate nalog na Humble Bundle,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.