Battlefield 1 – prvi pogled na kampanju

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefield 1 – prvi pogled na kampanju

Još od najave Battlefield 1, EA i DICE su najviše naglašavali multiplayer stranu igre (realno i popularniju) i nismo znali šta planiraju za kampanju sem da će biti smeštena na lokacije na kojima ćemo ratovati u brojnim online modovima.

Sada imamo priliku da pogledamo prvu najavu sadržaja za solo igranje u vrlo dramatičnom i spektakularnom trejleru.

Bombastični trejler sa prerenderovanim scenama nam nažalost ne otkriva mnogo o igri osim da će biti poneki emotivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << momenat, mnogo eksplozija i isto toliko dranja u kameru. Mi se nadamo da će najavljena scena vazdušnog sukoba brojnih aviona ostati u punom izdanju i da ćemo moći i da upravljamo avionom a ne da samo sedimo za topom i u principu igramo on-rails pucačinu.

Battlefield 1 kampanja će se prostirati na frontovima u Francuskoj, Belgiji, Egiptu, Britaniji i Severnom moru. Po informacijama koje je EA objavio, kampanja je zasnovana na ratnim pričama veterana Prvog svetskog rata tako da ćemo igrati iz perspektive nekoliko likova, ali i da ne treba da očekujemo baš potpuno realistični prikaz jer ipak je ovo AAA visokobudžetni spektakl.

Battlefield 1 izlazi 21. oktobra za PC i konzole.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Battlefield

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.