Respawn Entertainment najavili Titanfall

Izvor: Playsomnia.com, 10.Jun.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Respawn Entertainment najavili Titanfall

Već neko vreme se zna da Respawn Entertainment, koji su većinom kolege iz Infinity Ward-a, spremaju igru za sledeću generaciju konzola, a naziv igre je procureo pre nekoliko dana. Tokom prvog dana ovogodišnjeg E3 smo dobili i zvaničnu najavu: Titanfall je futuristični FPS koji ne odstupa previše od recepta multiplayer pucačine. Mech-ovi su sastavni deo igre, i prikazan je kratak trailer koji je ono što bi i očekivali na osnovu najave - futuristični Call of Duty. Titanfall je najavljen za Xbox One, PC i Xbox 360 za proleće sledeće godine.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dark Souls 2 E3 2013 trailer

Izvor: Playsomnia.com, 11.Jun.2013, 00:58

Namco je prošvercovao novi trailer za Dark Souls 2 na Microsftovu E3 konferenciju. Posebnih detalja još nema, ali ako ispliva još neki video, dodaćemo ga u nastavak. Igra se očekuje na proleće, u martu sledeće godine za PC, PS3 i X360. . Opširnije..

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.