Activision - The Walking Dead najavljen

Izvor: Playsomnia.com, 07.Jul.2012, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Activision - The Walking Dead najavljen

Za one koji nisi upućeni, The Walking Dead je strip koji je ne tako davno adaptiran kao serija koja će primijeru treće sezone doživeti ove jeseni (Okružen mrtvima - FOX Crime Srbija). Osim toga, Telltale Games pravi avanturističku igru, a sada je Activision najavio akcionu igru iz prvog lica na kojoj radi Terminal Reality poznat po, pa, recimo BloodRayne serijalu. Priča je smeštena u period pre AMC-ove serije, a igrač će biti u ulozi Daryl-a koji je verovatno i svima najzanimljiviji lik. Uz pomoć vida, sluha i čula mirisa Daryl i njegov brat Merle pokušavaju da dođu do Atlante šunjajući se ili napadajući zombije. Opreme je malo pa se mora paziti na hranu, metke i alate, a neki vid slobodnog izbora u priči dozvoliće i pridruživanje drugih likova kao pomoć na putu do Atlante. Igra izlazi tokom 2013. godine za PC, Playstation 3 i Xbox 360, a trailer pogledajte ovde.

Nastavak na Playsomnia.com...






Povezane vesti

Pogledajte teaser za novu Activision-ovu pucačinu The Walking Dead

Izvor: GameInfusion.net, 07.Jul.2012

 .Activision, izdavač popularne pucačine Call of Duty, najavio je novi FPS baziran na popularnoj TV seriji Walking Dead (Hodajući mrtvi).. .Igra nije povezana sa Walking Dead: The Game, koja je interaktivna avantura sastavljenja iz više epizoda, napravljena od strane studija TellTale.. .Pucačina...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.