Pogledajte teaser za novu Activision-ovu pucačinu The Walking Dead

Izvor: GameInfusion.net, 07.Jul.2012, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte teaser za novu Activision-ovu pucačinu The Walking Dead

 
Activision, izdavač popularne pucačine Call of Duty, najavio je novi FPS baziran na popularnoj TV seriji Walking Dead (Hodajući mrtvi).
 
Igra nije povezana sa Walking Dead: The Game, koja je interaktivna avantura sastavljenja iz više epizoda, napravljena od strane studija TellTale.
 
Pucačina The Walking Dead prati preživljavanje likova iz serije Darila Diksona i njegovog brata Merla, pre nego što su stigli u Atlantu.  
 
Studio iza igre, Terminal >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Reality obećava teško putešestvije kroz postapokaliptično orkuženje, gde su resursi poput hrane, municije i drugih zaliha retki. Zato će igrači morati da racionalno raspolažu onime što imaju, uz mogućnost da izbegavaju konflikte, koristeći stealth pristup.
 
U igri će biti i novih likova, a kakav će oni odnos imati sa Darilom, zavisiće od igrača, koji će morati da donose teške moralne odluke.
 
Trenutno je malo detalja, pišemo update čim saznamo nešto novo...

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.