AMD i Valve sarađuju

Izvor: Playsomnia.com, 16.Sep.2010, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD i Valve sarađuju

AMD je u znak njihove podrške PC igrama danas objavio saradnju sa Valve-om i njihovim sistemom digitalne distribucije Steam. Od danas svi korisnici Steama mogu direktno iz svojih klijenata da preuzmu nove verzije Catalyst drajvera za ATI (odnosno AMD) kartice. Prva verzija koja će se distribuirati kroz steam je 10.9 i može se preuzeti već sada. Opcija za preuzimanje nove verzije drajvera se nalazi u Steam meniju.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valve-AMD saradnja

Izvor: ITsvet.com, 16.Sep.2010

Kompanija AMD je započela saradnju sa Valve-om u cilju obezbeđivanja pristupa novim ATI Catalyst driverima na lakši način. Obe kompanije su najavile kolaborativne planove koji će omogućiti Steam korisnicima da detektuju i instaliraju najnovije ATI Catalyst drivere za svoje ATI Radeon grafičke...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.