A Game of Thrones: Genesis krajem meseca

Izvor: Playsomnia.com, 08.Sep.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A Game of Thrones: Genesis krajem meseca

A Game of Thrones: Genesis je strategija koja na PC donosi bitke i ratovanja iz serijala knjiga George-a R.R. Martina, a prema vestima iz Focus Home Interactive-a izlazi 29. septembra. Singleplayer kampanju nadgleda sam pisac, a razvojni tim Cyanide Studios posebno su ponosni na to da u njihovoj strategiji nije pobednik samo onaj ko vodi jaču vojsku, već možete vršiti i ekonomski pritisak na potivnika ili pribeći prljavim političkim trikovima. Cyanide Studios rade i na RPG-u takođe zasnovanom na svetu iz serijala A Song of Ice and Fire, ali za sada nema detalja o igri.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A Game of Thrones: Genesis dobio datum izlaska

Izvor: GameInfusion.net, 08.Sep.2011

 .. .Ako ste čitali Pesmu leda i vatre onda je nesumnjivo da ste, do sada, navučeni na Martinovu fantastiku. Ako ste gledali i Game of Thrones onda je to zavisnost koja će trajati ceo život...Ali šta da se radi sa periodima kada se čeka nešto novo iz Martinovog univerzuma? Cyanide ima...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.