10: THQ objavljuje Warhammer 40,000: Space Marine

Izvor: SvetIgara.net, 22.Jun.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10: THQ objavljuje Warhammer 40,000: Space Marine

THQ je predstavio potpuno novi trailer ove godine na E3 sajam, za nadolazeću pucačku RPG igru iz trećeg lica sa sedištem u Varhammer 40.000 univerzum. I THQ izvršni potpredsednik jezgra igara Deni Bilson je to kristalno jasno izjavio da smatra vrlo visoko Space Marine, opisujući ga kao "Gears of War Killer"

Ekspazivan, 23 godišnji Warhammer 40.000 univerzum je ostao čvrsto u "tabletop" i "RTS kraljevstvo". Sa prostora marinaca, Bilson je rekao za THQ da će konačno dovesti do >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetIgara.net << univerzum sve igrače.

"To je ono što ja volim da zovem naša Gears of War Ubica", rekao je Bilson."Mislim da je apsolutno fenomenalan, znam sve na različitim nivoima i kako to radi, koliko

Nastavak na SvetIgara.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetIgara.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetIgara.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.