Vlasti u Delhiju pozvale vojsku u pomoć u borbu protiv pandemije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Maj.2021, 18:34

Vlasti u Delhiju pozvale vojsku u pomoć u borbu protiv pandemije

Vlasti indijske prestonice Delhi zatražile su pomoć vojske jer se ovaj grad suočava sa devasturajućim drugim talasom pandemije Covid-19. Bolnice se suočavaju sa velikim problemima jer su prepuni kreveti za intenzivnu negu i nedostaje medicinski kiseonik, prenosi BBC. Vlada Delhija želi da vojska upravlja ustanovama za negu i jedinicama intenzivne nege za Covid 19. Širom Indije broj zaraženih od početka epidemije se približava 20 miliona. Više od 300 hiljada je inficiranih dnevno u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nju Delhi pozvao u pomoć vojsku

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2021

NJU DELHI - Vlasti indijskog glavnog grada Nju Delhija pozvali su u pomoć vojsku dok se grad bori sa brutalnim drugim talasom pandemije virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.