Vlasti USK ne žele da vrate migrante u Biru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2020, 18:10

Vlasti USK ne žele da vrate migrante u Biru

Migrante je potrebno izmjestiti iz gradskog jezgra, ali u pripremljene objekte, što još nije urađeno, kazao je u petak (2.oktobra) ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine (BiH) Selmo Cikotić, nakon sastanka sa premijerom Unsko-sanskog kantona (USK) Mustafom Ružnićem i gradonačelnikom Bihaća Šuhretom Fazlićem. Razgovarano je, kako je kazao nakon sastanka, o dva zaključka. Prvi da se migranti vrate u prihvatni centar Bira u Bihaću, koji je, kako je naveo odbijen, dok su se oko drugog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Cikotić: Izmjestiti migrante iz gradskih sredina

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2020

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Selmo Cikotić izjavio je da je saglasan sa čelnim ljudima Unsko-sanskog kantona da je migrante potrebno izmjestiti iz gradskih sredina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.