U Velikoj Britaniji više od 30 hiljada umrlih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Maj.2020, 19:25

U Velikoj Britaniji više od 30 hiljada umrlih

Velika Britanije je druga zemlja po broju preminulih od posledica korona virusa, sa više od 30 hiljada žrtava, saopštio je britanski sekretar za zajednice Robert Jenrik.  Međutim, zdravstveni radnici poručuju da, uprkos ovim podacima, broj preminulih u Britaniji polako počinje da opada, prenosi BBC. Ako se gleda broj umrlih na miliona stanovnika, Velika Britanija se, sa cifrom od 443, nalazi na četvrtom mestu, iza Belgije, Španije i Italije. I po broju obolelih, kojih ima više...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Velikoj Britaniji više od 200.000 obolelih od korona virusa

Izvor: Danas, 06.Maj.2020

Velika Britanija je četvrta država u svetu sa više od 200.000 obolelih od korona virusa, pošto je danas registrovano 6.111 novih slučajeva, što je 1.705 više nego u utorak.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.