U S. Makedoniji novih sedam smrtnih slučajeva i 165 zaraženih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jul.2020, 16:29

U S. Makedoniji novih sedam smrtnih slučajeva i 165 zaraženih

U Severnoj Makedoniji umrlo je još sedam osoba sa korona virusom i registrovano 165 novih slučajeva te zaraze, objavilo je Ministarstvo zdravlja. Kako se navodi u saopštenju, ukupan broj preminulih od COVID-a 19 porastao je na 328, a broj dijagnostikovanih slučajeva od početka epidemije na 6.787. Takozvanih aktivnih slučajeva ima 3.583, a na respiratornu mašinu je priključeno devet pacijenata. Institut za javno zdravlje Severne Makedonije registrovao je još 128 pacijenta koji su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novih sedam smrtnih slučajeva i 165 zaraženih u S. Makedoniji

Izvor: Danas, 03.Jul.2020

U Severnoj Makedoniji umrlo je još sedam osoba sa korona virusom i registrovano 165 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.