Teksas ukida obvezu nošenja maski i otvara tvrtke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Mar.2021, 01:14

Teksas ukida obvezu nošenja maski i otvara tvrtke

Teksas će ukinuti obvezu nošenja maski i omogućiti tvrtkama da se već sljedeći tjedan otvore punim kapacitetom, najavio je guverner Greg Abbott. "Vrijeme je da 100% otvorimo Teksas", rekao je republikanac 2. ožujka. Teksas je najveća američka država koja je okončala obavezu nošenja maski. Abbott se suočio s kritikama svoje stranke zbog mjere koja je izrečena prošlog srpnja. Više od 42.000 ljudi umrlo je u Teksasu od posljedica zaraze COVID-om 19 od početka pandemije. Abbot...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Teksas ukida maske i ograničenja

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2021

Teksaški guverner Greg Ebot objavio je u utorak najšire ukidanje mera protiv koronavirusa od svih američkih država, rekavši da bi većina kompanija mogla da se otvori u punom kapacitetu sledeće nedelje, kao i da se ukida obveza nošenja maski.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.