Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2020, 15:14

Srbija u dva

Epidemiološka situacija u Srbiji teška i neizvesna, izjavio Đerlek i najavio nove mere od petka. O masovnoj grobnici pronađenoj na lokaciji rudnika Kiževak, za RSE govori šef Programa za Zapadni Balkan Međunarodne komisije za nestale Metju Holidej. Priča Aleksandre rođene sa Daunovim sindromom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Jutarnji program za Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2020, 11:07

Jak zemljotres pogodio jugoistok Turske. Šta su sa protesta u Beogradu poručili mali privrednici nezadovoljni odnosom države prema njima u pandemiji korone. Metju Holidej, šef Programa za Zapadni Balkan Međunarodne komisije za nestale, za RSE govori o masovnoj grobnici na lokaciji rudnika Kiževak

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.