Širom SAD prosvjedi protiv Donalda Trumpa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Nov.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širom SAD prosvjedi protiv Donalda Trumpa

Tisuće ljudi protestiralo je širom Sjedinjenih Američkih Država, od Bostona do Los Angelosa, zbog izbora Donalda Trumpa za predsjednika države. Nosili su se anti Trumpovi slogani, prozivalo se izabranog predsjednika zbog stavova o imigrantima, muslimanima i drugim manjiskim grupama.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Amerikanka zbog Donalda Trumpa primila islam

Izvor: SandzakPress.net, 10.Nov.2016

Na dan kada je Donald Trump izabran za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, jedna žena je napisala na svom Facebook profilu da je Donaldova mržnja prema muslimanima bila razlog što je ona postala muslimanka. Lisa Shanklin je prije godinu dana počela čitati Kur’an nakon što je vidjela...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.