Sa protesta u Sarajevu zatraženo da Schmidt napusti funkciju visokog predstavnika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2023, 14:48

Sa protesta u Sarajevu zatraženo da Schmidt napusti funkciju visokog predstavnika

Nekoliko stotina građana sa protesta u Sarajevu zatražilo je da visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Christian Schmidt ode sa funkcije i da se povuku njegove ranije odluke. Na jednosatnom protestu ispred zgrade Kancelarije visokog predstavnika (OHR) u Sarajevu 31. marta autobusima su stigli građani iz cijele BiH. Protest je završen mirno. Kako je rečeno, okupljeni su nezadovoljni ranijim odlukama visokog predstavnika Christiana Schmidta, koje se odnose na izmjene Izbornog zakona...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo protest ispred sjedišta OHR-a (FOTO, VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2023

Ispred zgrade Ureda visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (OHR) Kristijana Šmita u Sarajevu, kojeg Republike Srpska ne priznaje, počeo je protest građana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.