Poznata hrvatska glumica pogođena metkom na snimanju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata hrvatska glumica pogođena metkom na snimanju! (FOTO)

Hrvatska glumica Marijana Mikulić zaprepastila je sve kada je na svom Instagram profilu objavila da je na snimanju upucana u nogu, i pokazala fotografiju svoje povrede!

- Ono kada na snimanju dobiješ metak u nogu - doslovno! - napisala je Mikulićeva, a kada su je zabrinuti fanovi pitali kako se to dogodilo, ona je odgovorila:

- Snimali smo u streljani, ali ja sam u tom trenutku bila sa druge strane zida. Nikom nije jasno kako se to dogodilo...

A photo posted by Marijana Mikulic (@maremikulic) on Jun 16, 2016 at 2:44pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Marina Visković je SEKS-BOMBA, a ovako izgleda njena mama (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016

Marina Visković jedna je od najlepših i najzgodnijih pevalica na estradi. Ona redovno koristi društvene mreže, a na Instagramu objavila fotografiju s njenom majkom...- Kazu da su oci ogledalo duse.Moja mama ima najlepse oci na svetu .. - napisala je Marina...Фотографија корисника...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.