Oslobođeni optuženi za bombaški napad na Vijesti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođeni optuženi za bombaški napad na 'Vijesti'

Podgoričani Marko Šofranac i Nemanja Vukmirović i pravosnažno su oslobođeni optužbi za bombaški napad na redakciju Vijesti iz decembra 2013. godine. VIDEO: Napad na Vijesti u decembru 2013. Viši sud u Podgorici potvrdio je posljednju odluku sudije podgoričkog Osnovnog suda Nenada Vujanovića, koji ih je dva puta oslobađao optužbi da su 26. decembra prije tri godine postavili 300-400 grama eksploziva ispod kancelarije glavnog i odgovornog urednika “Vijesti” Mihaila Jovovića. Tako...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Još jedan napad na medije završio u fioci za nerasvijetljene slučajeve

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2016

Viši sud je i pravosnažno oslobodio dvojicu Podgoričana koji su bili optuženi da su prije tri godine bacili eksploziv na prostorije dnevnika Vijesti.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.