OHR: Sve odluke visokog predstavnika moraju se u potpunosti provesti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jul.2021, 18:26

OHR: Sve odluke visokog predstavnika moraju se u potpunosti provesti

Željeli bismo podsjetiti sve organe vlasti na njihovu obavezu da se u potpunosti pridržavaju Opšteg okvirnog sporazuma za mir, svih njegovih aneksa i odluka visokog predstavnika, koje se moraju u potpunosti provesti, navodi se u reakciji Kancelarije visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini za Radio Slobodna Evropa (RSE) nakon što je Skupština Republike Srpske usvojila usvojila u petak, 30. jula, po hitnom postupku Zakon o neprimjenjivanju odluke visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OHR: Odluke Visokog predstavnika se moraju u potpunosti poštovati

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2021

Kancelarija Visokog predstavnika (OHR) saopštila je da svi organi vlasti u BiH moraju u potpunosti sprovesti odluke Visokog međunarodnog predstavnika u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.