U Beču nastavak nuklearnih pregovora Irana i velikih sila

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2022, 11:53

U Beču nastavak nuklearnih pregovora Irana i velikih sila

Diplomate Irana i velikih sila su u Beču 8. februara nastavile pregovore o oživljavanju međunarodnog nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, dok raste pritisak da se što prije dođe do rezultata. Pregovarači Irana i ostalih strana u sporazumu, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Rusije i Kine, nastavili su razgovore poslije više od nedjelju dana pauze, tokom koje su bili na konsultacijama u svojim zemljama.  SAD indirektno učestvuje u pregovorima jer je napustio sporazum 2018. godine, za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Iran i velike sile nastavili bečke pregovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Diplomate Irana i velikih sila danas su u Beču nastavile pregovore o oživljavanju međunarodnog nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, dok raste pritisak da se što pre dođe do rezultata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.