Muškarac koji je prijetio smrću Murizu Memiću pušten na slobodu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2021, 13:01

Muškarac koji je prijetio smrću Murizu Memiću pušten na slobodu

Fahrudin Ramić, koji se sumnjiči da je 20. juna prijetio smrću Murizu Memiću, ocu nastradalog mladića Dženana Memića, pušten je na slobodu. Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), Ramić je pušten nakon kriminalističke obrade. Muriz Memić je 20. juna prijavio policiji da je primio prijetnje smrću od supruga Alise Mutap Ramić kojoj je 19. juna određen jednomjesečni pritvor. Nakon hapšenja Fahrudina Ramića, koji se tereti za krivično djelo ugrožavanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fahrudin Ramić pušten na slobodu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2021

SARAJEVO - Fahrudin Ramić suprug Alise Ramić bivše djevojke stradalog Dženana Memića, pušten je na slobodu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Memić o prijetnjama supruga Alise Mutap: Ovo je preozbiljno, strahujem za porodicu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2021

SARAJEVO - Muriz Memić, otac ubijenog Sarajlije Dženana Memića, izjavio je danas da strahuje za članove svoje porodice nakon što je, kako tvrdi, u nedjelju uveče dobio prijetnje smrću od Fahrudina Ramića, supruga Alise Ramić, djevojački Mutap, bivše djevojke svog sina, koja se nalazi u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.