Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Provjeriti ćemo informacije o arbitraži

Hrvatska će provjeriti informacije o dogovaranju suca u arbitražnom vijeću koje odlučuje o hrvatsko-slovenskom graničnom sporu s predstavnicom slovenske vlade, rekao je u srijedu premijer Zoran Milanović.

Prethodno je hrvatska šefica diplomacije Vesna Pusić na konferenciji za novinare rekla da je šokirana  i da bi to bilo neprihvatljivo za Hrvatsku.

"Moguće je da je riječ o nekakvoj grešci, ali ako nije, znat ćemo zaštititi svoje nacionalne interese", rekao je Milanović novinarima za vrijeme obilaska gradilišta novog putničkog terminala Međunarodne zračne luke Zagreb .

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Milanović o Piranskom zaljevu: Možda je greška

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jul.2015

ZAGREB - Hrvatska će provjeriti informacije o dogovaranju suca u arbitražnom vijeću koje odlučuje o hrvatsko-slovenskom graničnom sporu s predstavnicom slovenske vlade, rekao je u srijedu premijer Zoran Milanović..."Ministrica vanjskih poslova i potpredsjednica vlade je imala tiskovnu konferenciju...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.