Majke ubijenog i nestalog u slučaju Belivuk pravdu traže u Strazburu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Avg.2021, 15:09

Majke ubijenog i nestalog u slučaju Belivuk pravdu traže u Strazburu

Vladimir Todorić, advokat Mare Halabrin i Sanje Mihajlović čiji su sinovi - jedan ubijen, a jedan nestao u obračunu klanova povezanih sa Veljkom Belivukom, potvrdio je je za Radio Sloodna Evropa (RSE) da će se dve majke žaliti Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu zbog kršenja prava na život i na efektivnu istinu. „Dvema ženama koje zastupam je, tokom procesa u Srbiji, odbijena svaka mogućnost uvida u spise predmeta i dokumenata, a takođe nije iskazana spremnost da one budu saslušane...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dve majke po pravdu u Strazbur – istinu o sinovima u Srbiji ne mogu da saznaju

Izvor: N1 televizija, 26.Avg.2021

Advokat majki Mare Halabrin i Sanje Mihajlović, čiji su sinovi jedan ubijen, a jedan nestao u obračunu klanova povezanih sa Veljkom Belivukom, Vladimir Todorić, žaliće se Evropskom sudu za ljudska prava zbog kršenja prava na život i na efektivnu istinu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.