Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasarna u Blažuju predata Ministarstvu sigurnosti BIH

Oružane snage Bosne i Hercegovine predale su kasarnu Blažuj kod Sarajeva na upotrebu predstavnicima Ministarstva sigurnosti BIH, javlja novinarka Radija Slobodna Evropa sa lica mjesta. U ovu kasarnu će biti smješteni migranti iz kampa Vučjak kod Bihaća. "Ispred kasarne se vrše posljednje pripreme za dolazak migranata iz kampa Vučjak. Tu se trenutno nalazi obezbjeđenje koje čuva kasarnu“, kazala je novinarka RSE sa lica mjesta. Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto je u Blažuju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Posljednje pripreme za dolazak migranata u kasarnu Blažuj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2019

Oružane snage Bosne i Hercegovine predale su kasarnu Blažuj kod Sarajeva na upotrebu predstavnicima Ministarstva sigurnosti BiH. U ovu kasarnu će biti smješteni migranti iz kampa Vučjak kod Bihaća.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.