Ima li mafije u crnogorskoj policiji?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Dec.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li mafije u crnogorskoj policiji?

Specijalno tužilaštvo objavilo je da će ispitati navode Kotoranina Jovana Vukotića, navodnog vođe jednog od kriminalnih klanova, koji je, između ostalog, rekao "da je policija puna kriminalaca sa značkama i onih koji su na spisku mafijaških šefova". Uprava policije tvrdi da o takvim slučajevima nema saznanja.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Policija CG: Nemamo saznanja o policajcima na platnom spisku kriminalnih grupa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Dec.2016

Iz Uprave policije Crne Gore su saopštili da nemaju ni saznanja ni indicije o tome da su određeni policajci na platnom spisku kirminalnih grupa, kako je to za Vijesti saopštio navodni šef škaljarskog klana Jovan Vukotić. ''U tekstu je dat medijski prostor za teške i ničim potkrijepljene optužbe...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.