Hrvatska starleta za Novu godinu završila u BOLNICI, a onda htela da PROPADNE U ZEMLJU OD SRAMA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska starleta za Novu godinu završila u BOLNICI, a onda htela da PROPADNE U ZEMLJU OD SRAMA! (FOTO)

Iako je imala druge planove za doček 2017. godine, Nives Celzijus je zbog zdravstvenih problema završila u bolnici, odakle se posle obratila svojim pratiocima putem društvenih mreža.

Nives nije otkrila šta ju je tačno zadesilo te noći i zbog čega je zadržana u bolnici, osim da je anemična, ali proces oporavka ide brzo pa je odmah podelila sa svima svoje iskustvo iz bolnice.

Starleta je prvo čestitala svima Novu godinu:

- Imala sam plan malo lepša i sređenija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ući u ovu novu, ali ispalo je malo drugačije. Ipak, osmeh je tu, a to je najbitnije. Želim vam najsrećniju Novu godinu, mili moji.

Фотографија корисника Nives Celsius (@nivescelsius) дана 1. Јан 2017. у 10:56 PST

A odmah po izlasku iz bolnice, nedavno, prepričala je šta joj se dogodilo tokom hospitalizacije...

- I tako, izašla ja iz bolnice i ponovo sam šarmantna i slatka. Zovu me moji i proveravaju kako je prošlo, raspituju se o bolničkoj hrani, bolovima, dosadi, bolnickom dočeku Nove godine, a ponajviše gastroskopiji. Raspituju se i šta mi je najteže palo, puni žaljenja što sam morala prolaziti kroz tako neugodan pregled.  Ja mislim, ma kakva neugodna gastroskopija. Neugodnost je kad ti ujutro dolazi vizita i budi te iz sna, a ti se prvo nekoliko minuta dižeš iz potrbušnog položaja, tražeći najmanje bolne poteze, propraćene jaukom.  Onako još natečena od sna i poluslinava, ugledaš njega (mlade i slatke doktore treba strogo zabraniti) i bespomoćno gladiš pramenove masne kose, pokušavajući izvesti nešto što liči na frizuru. Polako shvataš da nema potrebe, jer izgledaš kao bolesni ispljuvak. Najradije bi svima objasnila kako si inače jako gipka i poletna i imas dobru frizuru, jer se o njoj brinu oni najbolji, ali shvataš da to nije tema ove posete. Pomisliš, pa dobro, nije sve u izgledu, moja prednost je jer sam slatka i šarmantna u komunikaciji. Onda kreću pitanja i priče o stolici, hemoroidima, kolonoskopiji i ostalim "seks ubicama", koje jednostavno ne ostavljaju prostora tvom šarmu. Sačekas da te vizita odvizita i da potoneš u svoj poluslinavi jastuk srama - napisala je Nives.

Фотографија корисника Nives Celsius (@nivescelsius) дана 3. Јан 2017. у 8:00 PST

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.