Elmedin Konaković više nije predsjedavajući Skupštine KS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Dec.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elmedin Konaković više nije predsjedavajući Skupštine KS-a

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković kazao je na današnjoj, vandrednoj press konferenciji da od danas više nije na ovoj funkciji - i da je tu funkciju preuzela Danijela Kristić. Konaković je pojasnio i razloge. ''Ja više nisam predsjedavajući, predsjedavanje je preuzela Danijela Krstić. Mi smo između sebe odlučili. Iz nekih političkih i moralnih obaveza, nije više priča o odnosu mene i SDA. Od danas Skupštinom predsjedava Danijela Kristić i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Konaković više nije predsjedavajući skupštine Kantona Sarajevo

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2019

SARAJEVO - Elmendin Konaković od danas više nije predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo. Tu ulogu preuzela je Danijela Krstić. Saopštio je to danas Konaković na konferenciji za novinare.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.