Bivši indijski zastupnik i njegov brat ubijeni uživo pred TV kamerama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Apr.2023, 11:13

Bivši indijski zastupnik i njegov brat ubijeni uživo pred TV kamerama

Bivši indijski zastupnik osuđen za otmicu ubijen je zajedno s bratom u sjevernoj Indiji u dramatičnom napadu koji je uživo snimila televizija, javili su u nedjelju dužnosnici. Atik Ahmad i njegov brat Ašraf Ahmad bili su pod policijskom pratnjom na putu za liječnički pregled u bolnici u subotu uvečer kada su tri muškarca, koja su stajala s novinarima, pucali na njih izbliza u gradu Prajagradž u indijskoj državi Utar Pradeš. Napadači su se brzo predali policiji nakon napada, a najmanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši indijski poslanik i njegov brat ubijeni uživo pred televizijskim kamerama

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2023

Bivši indijski poslanik osuđen za otmicu ubijen je zajedno sa bratom u severnoj Indiji u dramatičnom napadu koji je uživo snimila televizija, javili su danas zvaničnici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.