Antonijević: Tri zahteva Saveza za Srbiju o medijima su suštinska

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Avg.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonijević: Tri zahteva Saveza za Srbiju o medijima su suštinska

U ponedeljak (19. avgust) na Fakultetu političkih nauka u Beogradu biće održan okrugli sto opozicije i vlasti o izbornim uslovima posvećen medijima. Tim povodom za Radio Slobodna Evropa moderator okruglih stolova, izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević najpre komentariše poruku Nebojše Zelenovića, predsedavajućeg Saveza za Srbiju da izdvajaju tri zahteva, promena sastava Regulatornog tela za elektronske medije (REM), Republičke izborne komisije (RIK) i Agencije za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antonijević: Dijalog nas udaljava od mogućeg sukoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Avg.2019

"Razumemo da je incident koji se desio u subotu bio alarm i da je poljuljao poverenje u to da je dijalog moguć", ocenjuje za RSE Milan Antonijević, moderator okruglih stolova vlasti i opozicije u Srbiji.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.