Žrtvi pucali u usta i leđa

Izvor: Blic, 16.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtvi pucali u usta i leđa

NIŠ-Darko Slavković (23) iz Mekiša kod Doljevca, čije je telo nađeno u petak 12.oktobra u kapeli u Pasi Poljani nadomak Niša, brutalno je likvidiran hicem iz vatrenog oružja velike razorne moći. Prvi rezultati obdukcije urađene na Institutu za sudsku medicinu u Nišu su pokazali da jedan hitac mladiću razneo deo usne duplje, desnu stranu lica i vrata, dok ga je drugi pogodio u leđa.

Istražni sudija Okružnog suda u Nišu Saša Bošković kazao je za „Blic" da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obducenti naknadno utvrditi vreme smrti. On nije moga da precizira iz čega su ubice pucale u žrtvu, ali je rekao da se nesumnjivo radi o oružju „velike razorne moći".

Na telu Slavkovića obducenti nisu pronašli tragove koji bi ukazivali da je tučen ili fizički maltretiran neposredno pre ubistva.

Policija se ni juče nije oglasila povodom privođenja jednog osumnjičenog muškarca iz sela Mekiš, koji je juče trebalo da bude priveden na saslušanje istražnom sudiji Okružnog suda u Nišu. Drugi osumnjičeni iz istog sela, prema glasinama koje kolaju u nedostatku zvaničnih informacija, još je u bekstvu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.