Žrtva nevremena u Vršcu

Izvor: RTS, 23.Maj.2009, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtva nevremena u Vršcu

Usled olujnog vetra topola od 30 metara pala je deset minuta posle ponoći na parkirano vozilo i na licu mesta usmrtila Sašu Tobeja, koji se sa prijateljima nalazio u automobilu.

Oko 22 sata snažno nevreme zahvatilo je severozapad zemlje donoseći pljuskove praćene grmljavinom, gradom i pojačanim vetrom. U Vršcu, usled olujnog vetra i najverovatnije udara groma, topola visoka 30 metara pala je na putnički automobil i usmrtila 24-godišnjeg Sašu Tobeja.

Deset >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minuta posle ponoći topola je pala na parkirano vozilo i na licu mesta i usmrtila Sašu Tobeja, koji se sa prijateljima nalazio u tom vozilu, saopštila je Policijska uprava u Vršcu. U vozilu su se u tom trenutku nalazila tri mladića i devojka.

Najjači udari vetra zabeleženi su u Somboru od stotinu kilometara na čas. Padao je i grad. Nevreme je zahvatilo i Beograd.

U Somboru je vetar je čupao drveće i obarao električne stubove, zbog čega su grad i okolina povremeno ostajali bez struje.

Oborena stabla blokirala su neke saobraćajnice. U Somboru je u toku procena štete.

Jak vetar duvao je i u Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Velikom Gradištu.

Od 21 sat dejstvovali su svi protvgradni centri u Vojvodini kao i centar u blizini Požarevca.

Na području Beograda u dva navrata bilo je intenzivnog elektirčnog pražnjenja, a palo je između 5 i 10 litara kiše po kvadratnom metru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić stradao u nevremenu

Izvor: Blic, 23.Maj.2009

Usled olujnog vetra topola od 30 metara pala je sinoć deset minuta posle ponoći na parkirano vozilo u Vršcu i na licu mesta usmrtila Sašu Tobeja (24), koji se sa prijateljima nalazio u automobilu, javlja RTS...U vozilu su se u tom trenutku nalazila tri mladića i devojka. Najjači udari vetra zabeleženi...

Nastavak na Blic...

Mladić poginuo u nevremenu

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2009

Usled olujnog vetra topola od 30 metara pala je noćas u Vršcu, deset minuta posle ponoći, na parkirano vozilo i usmrtila Sašu Tobeja (24), koji se sa prijateljima nalazio u automobilu. U vozilu su se u tom trenutku nalazila tri mladića i devojka.

Nastavak na Radio 021...

Smrt ispod topole

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2009

Saša Tobej (23) nova žrtva olujnog nevremena u Vršcu. Olujni vetar iz korena je iščupao staru topolu visoku 30 metara, koja je pala na parkirano vozilo

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.