Zoranov otac u policiji: Čekamo da vidimo hoće li ga pustiti

Izvor: Blic, 04.Apr.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoranov otac u policiji: Čekamo da vidimo hoće li ga pustiti

Vladimir Marjanović, otac supruga ubijene pevačice, Zorana stigao je u policiju, gde se od juče nalazi njegov sin na ispitivanju. Vladimri je prethodno rekao da u policiju ide da vidi hoće li Zorana danas pustiti kući.

- Idemo da vidimo da li će da ga puste. Rekli su nam da dođemo, pa da vidimo - rekao je Vladimir "Blicu" kada je krenuo iz Borče.

Na pitanje, šta se sada dešava u policiji, Vladmir tvrdi da je "sve to sada formalno pitanje".

Zoranov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kum Ivica Ajdarević istovremeno je otišao da proveri da li je obdukcija tela Jelene Marjanović završena.

Vladmir je rekao da će potom neko iz porodice ići na identifikaciju tela.

Pevačice Granda Jelene Marjanović ubijena je u Borči, a njeno telo pronađeno je 20 sati kasnije u blizini mesta gde je poslednji put viđena.

Pročitajte još:

Policija je pet metara od mesta u kom je pronađeno telo Jelene Marijanović našla njenu trenerku, patiku i mobilni telefon. Nakon dvadesetočasovne potrage pevačicino telo pronađeno je u vodi u kanalu ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka.

Prema saznanjima "Blica" Zoran Marjanović, koji se od juče nalazi u policiji, prošao je poligrafsko ispitivanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zoranov otac u policiji: Čekamo da vidimo hoće li ga pustit

Izvor: Blic, 04.Apr.2016

Otac Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice, Vladimir Marjanović stigao je u policiju, gde se od juče nalazi njegov sin na ispitivanju. Vladmiri je prethodno rekao da u policiju ide da vidi hoće li Zorana danas pustiti kući...- Idemo da vidimo da li će da ga puste. Rekli su nam da dođemo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.