Izvor: Blic, 29.Mar.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlostavljao maloletnog sina

Zlostavljao maloletnog sina

KRALJEVO - Slavoljub D. (47) iz Kraljeva priveden je istražnom sudiji zbog sumnje da je zlostavljao maloletnog sina predškolskog uzrasta, saopštila je juče kraljevačka policija. Modrice i crvenilo na dečakovoj koži prve su primetile vaspitačice u predškolskom boravku i to prijavile policiji. Dečji lekar, koji je pregledao dete, zaključio je da dečak ima lakše povrede po telu. O slučaju su obavešteni tužilaštvo i Centar za socijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rad u Kraljevu. Istražni sudija Opštinskog suda u Kraljevu je Slavoljubu D. odredio pritvor do 30 dana.

Otimali novac i tehničku robu

BEOGRAD - Strahinja M. (22) i Nenad I. (21) iz Beograda uhapšeni su zbog sumnje da su počinili nekoliko razbojništava u prodavnicama i parfimerijama na teritoriji Vračara, Voždovaca, Rakovice, Čukarice i Mladenovca. Osumnjičeni su, maskirani 'fantomkama' ili kačketima, zaposlenima u radnjama pretili pištoljem ili nožem i otimali novac i tehničku robu. Obojica su uhapšena u iznajmljenom stanu na Vidikovačkom vencu, u kojem je policija našla ukradene stvari, kao i pištolj i nož kojima su pretili radnicima. Pretpostvalja se da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, pa policija moli one koji ih prepoznaju na fotografijama da se jave na telefon 3003-004, OUP Čukarica. Brodom švercovali dizel

BEOGRAD - Kontrolom broda 'Marija' carinici su utvrdili da je taj brod u toku prošle i ove godine bez potrebne dokumentacije prevezao 942.367 litara dizela, čime je država uskraćena za 67.850.424 dinara, saopštila je Uprava carine. U saradnji sa stanicom rečne policije iz Beograda, carinici su 21. marta kod Pančeva kontrolisali brod 'Marija'. Utvrđeno je da je brod u inostranstvu kupovao pogonsko gorivo D2 i prodavao ga na domaćem tržištu bez prijave carinskim organima. Na brodu su dograđeni tankovi bez odobrenja Jugoslovenskog registra i vodi se dupla dokumentacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.