Zločin u Bogatiću, sin ubio majku i pretukao baku

Izvor: RTS, 02.Okt.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zločin u Bogatiću, sin ubio majku i pretukao baku

Muškarac je u Bogatiću pretukao majku i baku. Majka je podlegla povredama, dok je baka prevezena u bolnicu.
Dvadesetšestogodišnji muškarac je oko 13.30 izleteo iz kuće i vikao, a majka (63) je pokušala da ga smiri. On ju je udario, nakon čega je ona pala u komšijskom dvorištu. Nastavio je da je udara dok je bila na zemlji.

Tada je iz kuće izašla i baka (86), koja takođe nije uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ga smiri. On ju je udario u glavu, nakon čega je ona pala. 
Majka je podlegla povredama, dok je baka prevezena u šabačku bolnicu. Ona ima teške telesne povrede i životno je ugrožena. Nalazi se na Odeljenju intenzivne nege.
Policija je po dojavi došla na teren, a 26-godišnji muškarac se sa njima rvao i polupao staklo na policijskom automobilu.
U vreme ubistva otac je radio na njivi, a ni sestra osumnjičenog u to vreme nije bila kod kuće.
Kako saznajemo, u pitanju je veoma snažan mladić, koji je, prema rečima očevidaca, bio "u potpunom nervnom rastrojstvu".

Prema prvim informacijama, u ovom domaćinstvu nikada nije bilo prijava nasilja, a osumnjičeni nije imao problema sa zakonom. Ipak, kako saznaje reporterka RTS-a, on je imao psihičkih problema, iako nije imao medicinski karton.
Ovo je drugi ovakav zločin za manje od 24 sata. U beogradskom naselju Kaluđerica sinoć se dogodilo ubistvo 56-godišnje žene koju je, kako saznaje RTS, sa više uboda nožem usmrtio dvadesetogodišnji sin.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen mladić u Bogatiću, pretukao majku nasmrt, povređena baba u bolnici VIDEO

Izvor: B92, 02.Okt.2019

Policija je privela mladića zbog sumnje da je jutros ubio svoju majku u Bogatiću, nezvanično saznajemo...Prema nezvaničnim informacijama, M. P. (26) je pretukao svoju majku (63), koja je preminula od zadobijenih povreda, i babu (86) koja je prebačena u bolnicu u porodičnoj kući u Bogatiću...Osumnjičeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.