Ženu na biciklu usmrtio Lastin autobus

Izvor: Blic, 16.Nov.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu na biciklu usmrtio "Lastin" autobus

Jedna žena poginula je jutros na izlasku iz Nove Pazove ka Staroj Pazovi kada ju je dok je vozila bicikl udario Lastin autobus, saopštilo je saobraćajno preduzeće "Lasta".

Kako je navedeno u saopštenju, nesreća se dogodila oko šest časova u industrijskoj zoni, kada je na neosvetljenom delu puta, autobus koji je saobraćao na relaciji Beograd-Kanjiža udario S.D. (41) koja je od zadobijenih povreda preminula.

Na mestu nesreće odmah je izašla Hitna pomoć i Saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija.

"Vozač autobusa A.M. (35) dugogodišnji je radnik Laste i prošao je sve neophodne provere potrebne za obavljanje tog posla. Nakon zvaničnog uviđaja policije, vozač je podvrgnut alko testu i nije zabeleženo prisustvo alkohola u krvi", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je autobus pre izlaska iz garaže prošao standardne provere tehničke ispravnosti, kao i da je nakon nezgode upućen na kontrolni tehnički pregled na kojem je konstatovana ispravnost vozila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus usmrtio ženu u Novoj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2013

Jedna žena poginula je jutros na izlasku iz Nove Pazove ka Staroj Pazovi kada ju je dok je vozila bicikl udario Lastin autobus, saopštilo je saobraćajno preduzeće "Lasta".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poginula žena kod Nove Pazove

Izvor: B92, 16.Nov.2013

Beograd -- Jedna žena poginula je jutros na izlasku iz Nove Pazove ka Staroj Pazovi kada ju je dok je vozila bicikl udario Lastin autobus, saopštilo je preduzeće "Lasta"...Kako je navedeno u saopštenju, nesreća se dogodila oko šest časova u industrijskoj zoni, kada je na neosvetljenom delu puta,...

Nastavak na B92...

Poginula žena na biciklu u Novoj Pazovi

Izvor: Press, 16.Nov.2013

Do nesreće je došlo prilikom kontakta autobusa beogradske "Laste" i bicikliste.. Uviđaj na licu mesta je izvršila zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu policije.. Preduzeće Lasta saopštilo je da je do nesreće došlo na izlasku iz Nove ka Staroj Pazovi, da je njihov...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.