Žena ubila muža na spavanju

Izvor: Politika, 10.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena ubila muža na spavanju

Tanja Antić (1959), jednim hicem iz pištolja, ubila je juče u prepodnevnim časovima supruga Rada Višnjića (1956) u porodičnom stanu u Beogradu u Ulici kneginje Ljubice 10.
Prema nezvaničnim informacijama, Antićeva je muža metkom pogodila u potiljak iznad desnog uha dok je još spavao u krevetu i posle izvršenog zločina pozvala prijateljicu da bude sa njenom kćerkom Natašom (1982), dok ona ne ode do policijske stanice da prijavi ubistvo.
Kako se na licu mesta moglo čuti, Tanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Antić je oko 10 časova zločin prijavila u OUP-u Stari grad i tom prilikom predala oružje kojim je počinila zločin, inače vlasništvo njenog muža.

U stan u kome se dogodilo ubistvo ubrzo je došla ekipa Hitne pomoći i istražni sudija, koji su mogli samo da konstatuju smrt.

Šokirani ovim nemilim događajem stanari petospratne zgrade u samom centru grada nisu mogli da poveruju da se u njihovom komšiluku dogodio ovaj zločin.

- Učinilo mi se da sam čula pucanj, ali mi je više delovalo da je neko lupao vratima pa nisam pridavala tome značaj. Ne mogu da verujem da se ovako nešto dogodilo. Delovali su kao skladan bračni par. Svakog jutra su išli zajedno na posao. Koliko znam, živeli su u podeljenom ogromnom stanu sa ženom Radetovog pokojnog brata, a i kćerka im se nedavno udala - vidno potresena ispričala je jedna od komšinica, ističući da ne shvata koji razlog je mogao da dovede do ovog nemilog događaja.

J. L.



[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.