Žena pretučena bejzbol palicom

Izvor: B92, 27.Maj.2013, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena pretučena bejzbol palicom

Beograd -- Tri mladića su bejzbol palicom pretukli ženu (48) na Novom Beogradu, u Ulici Ivana Ribara kod broja 160.

Incident se dogodio oko 00.45 časova posle ponoći.

"Ona je pretučena, a lekari sumnjaju da joj je polomljena desna podlaktica. Žena je prevezena u KBC Zemun", kazala je Macura.

Iz MUP-a Srbije kažu da se radi o tri napadača.

"Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja", istakli su u Informativnoj službi MUP-a Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Tokom noći u Beogradu se dogodio saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, dok je jedno lice povređeno pri padu sa visine.

U udesu koji se dogodio oko pola sata nakon ponoći u Ulici Dimitrija Tucovića kod podvožnjaka mladić star oko 19 godina zadobio je povredu glave i prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Macura je kazala da je sinoć oko 19 časova zabeležen i jedan pad sa visine i da je jedna osoba prilikom pada sa stabla trešnje povredila kičmu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba povređena u udesu, a jedna žena pretučena

Izvor: Press, 27.Maj.2013

Žena stara oko 47 godina je oko 00.45 časova pretučena u Ulici Ivana Ribara 160 i pod sumnjom da ima prelom podlaktice prevezena je ortopedu u Kliničko bolnički centar Zemun, rekla je Macura... U udesu koji se dogodio oko pola sata nakon ponoći u Ulici Dimitrija Tucovića kod podvožnjaka mladić...

Nastavak na Press...

Žena pretučena bejzbol palicom

Izvor: Akter, 27.Maj.2013

Tokom noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, jedna žena je pretučena, dok je jedno lice povređeno prilikom pada sa visine, izjavila je Nada Macura

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.